Επισμάλτωση μπανιέρας – ντουζιέρας

Επισμάλτωση μπανιέρας – ντουζιέρας

Με τη μέθοδο της ‘επισμάλτωσης μπανιέρας και ντουζιέρας’, αντιμετωπίζουμε ριζικά εκτεταμένες φθορές της μπανιέρας / ντουζιέρας χρησιμοποιώντας τη βαφή με συνθετικό σμάλτο, σε χρώμα δικής σας επιλογής.

 

Η εφαρμογή της μεθόδου γίνεται με πιστόλι βαφής και πραγματοποιείται σε 2 στάδια (υπόστρωμα – κυρίως στρώση), μετά από κατάλληλη προετοιμασία της μπανιέρας / ντουζιέρας.

 

Η επισμάλτωση είναι η οικονομική και ποιοτική λύση στο μπάνιο σας.

Η Ρεσποτεχνική αναλαμβάνει την επισμάλτωση της μπανιέρας και ντουζιέρας σας για την ενοικίαση σπιτιών μέσω Airbnb.

Μάθετε περισσότερα:

Η διάρκεια εφαρμογής της μεθόδου επισμάλτωσης δεν υπερβαίνει τις 3 ώρες.

Η “ανανεωμένη” μπανιέρα / ντουζιέρα μπορεί να επαναχρησιμοποιηθεί 48 ώρες μετά την ολοκλήρωση της επισμάλτωσης.

Με τη μέθοδο επισμάλτωσης, η μπανιέρα / ντουζιέρα αποκτά μέσα σε λίγες μόνο ώρες την αρχική της εικόνα και ιδιότητες, χωρίς την αναστάτωση και το μεγάλο κόστος που θα απαιτούσε η αντικατάστασή της.

Ενδεικτικά αναφέρουμε ότι η αντικατάσταση μπανιέρας / ντουζιέρας απαιτεί κατ’ ελάχιστον: υδραυλικό, πλακά, κτισίματα, αποκομιδή μπαζών, σε χρόνο και κόστη που δύσκολα μπορούν να προσδιοριστούν και σίγουρα απαιτούν την απουσία του ενοίκου για όλο το χρόνο εκτέλεσης των εργασιών.

Δίδεται γραπτή εγγύηση 3 ετών.

  • Ιδιώτες
  • Ιδιοκτήτες σπιτιών Airbnb
  • Εταιρείες ανακαίνισης κτιρίων – Αρχιτέκτονες
  • Ξενοδοχεία
  • Νοσοκομεία
  • Κρουαζιερόπλοια

Όλες οι υπηρεσίες μπορούν να εξοφληθούν μέσω πιστωτικής κάρτας ή μέσω web banking. Για ποσά άνω των 300 ευρώ παρέχεται η δυνατότητα άτοκων δόσεων (μέχρι 3 δόσεις).