Νοσοκομεία

Ανανέωση στους χώρους υγιεινής των νοσοκομείων

Ρωτήστε μας και μάθετε πώς μπορείτε να ανανεώσετε τους χώρους υγιεινής των νοσοκομείων, γρήγορα και οικονομικά.

Αντιμετωπίζετε φθορές σε μπανιέρες / ντουζιέρες, τοίχους και δάπεδα ή θέλετε να ανανεώσετε αισθητικά τους χώρους υγιεινής σας;

Όποιο πρόβλημα και αν αντιμετωπίζετε με τους χώρους υγιεινής σας, η Ρεσποτεχνική είναι κοντά σας!

ανανέωση στους χώρους υγιεινής των νοσοκομείων

Αναζητείτε αισθητικά άρτια και οικονομική λύση για την συνολική αναβάθμιση των λουτρών του νοσοκομείου;

Ανανεώστε γρήγορα και οικονομικά τα λουτρά του νοσοκομείου, χωρίς να αντιμετωπίσετε την αναστάτωση, το χρόνο και το κόστος που απαιτεί μία ανακαίνιση, ενώ το νοσοκομείο βρίσκεται σε πλήρη λειτουργία.

Τα πλακάκια στους τοίχους των λουτρών / κουζινών είναι φθαρμένα και επιθυμείτε μία αισθητική ανανέωση;

Ανανεώστε τα πλακάκια στους τοίχους των λουτρών/κουζινών σας γρήγορα και οικονομικά. Αλλάξτε χρώμα και σχέδιοξεχάστε την παλαιά φθαρμένη υφή τους και τις εμφανίσεις μούχλας  και μάλιστα χωρίς την αναστάτωση και το μεγάλο κόστος που θα απαιτούσε η αντικατάσταση τους.

Τα δάπεδα των λουτρών είναι φθαρμένα και επιθυμείτε μία αισθητική ανανέωση;

Ανανεώστε γρήγορα και οικονομικά τα πλακάκια στο δάπεδο των λουτρών. Με την τοποθέτηση δαπέδου χαλαζιακής άμμου, το δάπεδο ανανεώνεται με υψηλά στάνταρ αισθητικήςσυνδυάζεται αρμονικά με τα πλακίδια τοίχου και αποκτά απόλυτα υγρομονωτικές και αντιολισθητικές ιδιότητες

Οι μπανιέρες / ντουζιέρες είναι φθαρμένες, έχουν σκουριές, ξεφλουδίζουν;

Ανανεώστε γρήγορα και οικονομικά τις μπανιέρες / ντουζιέρες σας. Με τη μέθοδο της επισμάλτωσης, η μπανιέρα / ντουζιέρα αποκτά μέσα σε λίγες μόνο ώρες την αρχική της εικόνα και ιδιότητες, χωρίς την αναστάτωση και το μεγάλο κόστος που θα απαιτούσε η αντικατάστασή της.

Τα δάπεδα στις μπανιέρες / ντουζιέρες γλιστράνε και δεν ξέρετε πώς να το αντιμετωπίσετε;

Ανανεώστε γρήγορα και οικονομικά το δάπεδο στις μπανιέρες /ντουζιέρες. Με τη μέθοδο «αντιολίσθησης πυθμένα μπανιέρας/ντουζιέρας», εγκαταλείπεται η χρήση των ανθυγιεινών και αντιαισθητικών πλαστικών ταπήτων.

Η ΡΕΣΠΟΤΕΧΝΙΚΗ κοντά στην υγεία!

Μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας και το έμπειρο προσωπικό μας θα σας δώσει άμεσα τη λύση που αναζητούσατε. 

Γιατί η ΡΕΣΠΟΤΕΧΝΙΚΗ, 35 χρόνια τώρα, είναι πάντα δίπλα σας και δίνει τη λύση που τη λύση που ταιριάζει στην αισθητική και την τσέπη σας.