Ξενοδοχεία

Ανανέωση μπάνιου σε ξενοδοχεία

Ρωτήστε μας και μάθετε πώς μπορείτε γρήγορα και οικονομικά να ανανέωσετε τα μπάνια του ξενοδοχείου σας.

Θέλετε να αλλάξετε και να βελτιώσετε την εικόνα των λουτρών σας, να αντιμετωπίζετε φθορές στις μπανιέρες, τα πλακάκια και το δάπεδο των μπάνιων σας;

Όποιο πρόβλημα και αν αντιμετωπίζετε με το μπάνιο σας, η Ρεσποτεχνική είναι κοντά σας!

Ανανέωση μπάνιου σε ξενοδοχεία

Αναζητείτε αισθητικά άρτια και οικονομική λύση για την συνολική αναβάθμιση των λουτρών του ξενοδοχείου σας;

Ανανεώστε γρήγορα και οικονομικά τα λουτρά του ξενοδοχείου σας, χωρίς να αντιμετωπίσετε την αναστάτωση που απαιτεί μία ανακαίνιση και χωρίς να κλείσετε το ξενοδοχείο σας ούτε για μία μέρα.

Τα πλακάκια στους τοίχους των λουτρών είναι φθαρμένα και επιθυμείτε μία αισθητική ανανέωση;

Ανανεώστε τα πλακάκια στους τοίχους των λουτρών σας γρήγορα και οικονομικά. Αλλάξτε χρώμα και σχέδιο, ξεχάστε την παλαιά φθαρμένη υφή τους και τις εμφανίσεις μούχλας  και μάλιστα χωρίς την αναστάτωση και το μεγάλο κόστος που θα απαιτούσε η αντικατάσταση τους.

Τα δάπεδα των λουτρών είναι φθαρμένα και επιθυμείτε την αισθητική τους ανανέωση;

Ανανεώστε γρήγορα και οικονομικά τα δάπεδα των λουτρών σας. Με την τοποθέτηση δαπέδου χαλαζιακής άμμου, το δάπεδο ανανεώνεται με υψηλά στάνταρ αισθητικής, συνδυάζεται αρμονικά με τα πλακίδια τοίχου και αποκτά απόλυτα υγρομονωτικές και αντιολισθητικές ιδιότητες.

Οι μπανιέρες / ντουζιέρες του ξενοδοχείου σας είναι φθαρμένες, έχουν σκουριές, ξεφλουδίζουν;

Ανανεώστε γρήγορα και οικονομικά τις μπανιέρες / ντουζιέρες σας. Με τη μέθοδο επισμάλτωσης, η μπανιέρα / ντουζιέρα αποκτά μέσα σε λίγες μόνο ώρες την αρχική της εικόνα και ιδιότητες, χωρίς την αναστάτωση και το μεγάλο κόστος που θα απαιτούσε η αντικατάστασή της.

Τα δάπεδα στις μπανιέρες / ντουζιέρες του ξενοδοχείου σας γλιστράνε και δεν ξέρετε πώς να το αντιμετωπίσετε;

Ανανεώστε γρήγορα και οικονομικά το δάπεδο της μπανιέρας / ντουζιέρας σας. Με τη μέθοδο «αντιολίσθησης πυθμένα μπανιέρας/ντουζιέρας»,  εγκαταλείπεται η χρήση των ανθυγιεινών και αντιαισθητικών πλαστικών ταπήτων και το πέλμα του λουόμενου εδράζεται με σιγουριά στον πυθμένα της μπανιέρας.

Η Ρεσποτεχνική κοντά στον ξενοδόχο!

Μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας και το έμπειρο προσωπικό μας θα σας δώσει άμεσα τη λύση που αναζητούσατε. 

Γιατί η ΡΕΣΠΟΤΕΧΝΙΚΗ, 35 χρόνια τώρα, είναι πάντα δίπλα στον ξενοδόχο και δίνει τη λύση που ταιριάζει στην αισθητική και την τσέπη του.