Airbnb

Ανανέωση μπάνιου

Νοικιάζετε ή ανακαινίζετε σπίτια για το Airbnb; 

Ρωτήστε μας και μάθετε πώς μπορείτε γρήγορα και οικονομικά να ανανέωσετε το μπάνιο σας.

Αντιμετωπίζετε φθορές στη μπανιέρα, τους τοίχους και το δάπεδο ή θέλετε να ανανεώσετε αισθητικά το μπάνιο σας;

Όποιο πρόβλημα και αν αντιμετωπίζετε με το μπάνιο σας, η Ρεσποτεχνική είναι κοντά σας!

Ανανέωση μπάνιου

Το μπάνιο σας, στο σύνολο του, παρουσιάζει φθορές που χρήζουν επιδιόρθωση ή απλώς βαρεθήκατε την εικόνα του και θέλετε την ποιοτική και αισθητική του αναβάθμιση;

Ανανεώστε γρήγορα και οικονομικά το μπάνιο σας. Δώστε στο μπάνιο σας μέσα σε λίγες ώρες νέα εικόνα, ανανεώστε την μπανιέρα σας και κάντε την να λάμπει σαν καινούργια. Αλλάξτε χρώμα και σχέδιο στα πλακίδια του τοίχου και δώστε «γήινη» υφή στο δάπεδο χωρίς την αναστάτωση και το μεγάλο κόστος που θα απαιτούσε η ανακαίνιση του μπάνιου.

Τα πλακάκια στους τοίχους του μπάνιου είναι φθαρμένα ή απλώς βαρεθήκατε το χρώμα τους και επιθυμείτε μία αισθητική ανανέωση;

Ανανεώστε τα πλακάκια στους τοίχους του μπάνιου σας γρήγορα και οικονομικά. Αλλάξτε χρώμα και σχέδιο, ξεχάστε την παλαιά φθαρμένη υφή τους και τις εμφανίσεις μούχλας  χωρίς την αναστάτωση και το μεγάλο κόστος που θα απαιτούσε η αντικατάσταση τους.

Το δάπεδο του μπάνιου είναι φθαρμένα ή απλώς επιθυμείτε μία αισθητική ανανέωση;

Ανανεώστε γρήγορα και οικονομικά το δάπεδο του μπάνιου σας. Με την τοποθέτηση δαπέδου χαλαζιακής άμμου, το δάπεδο ανανεώνεται με υψηλά στάνταρ αισθητικής, συνδυάζεται αρμονικά με τα πλακίδια τοίχου και αποκτά απόλυτα υγρομονωτικές και αντιολισθητικές ιδιότητες.

Η μπανιέρα / ντουζιέρα είναι φθαρμένη, έχει σκουριές, ξεφλουδίζει;

Ανανεώστε γρήγορα και οικονομικά την μπανιέρα / ντουζιέρα σας. Με τη μέθοδο επισμάλτωσης, η μπανιέρα / ντουζιέρα αποκτά μέσα σε λίγες μόνο ώρες την αρχική της εικόνα και ιδιότητες, χωρίς την αναστάτωση και το μεγάλο κόστος που θα απαιτούσε η αντικατάστασή της.

Το δάπεδο της μπανιέρας / ντουζιέρας σας γλιστράει και έχετε βαρεθεί τους πλαστικούς τάπητες με τις βεντούζες;

Ανανεώστε γρήγορα και οικονομικά το δάπεδο της μπανιέρας / ντουζιέρας σας. Με τη μέθοδο «αντιολίσθησης πυθμένα μπανιέρας /ντουζιέρας»,  εγκαταλείπεται η χρήση των ανθυγιεινών και αντιαισθητικών πλαστικών ταπήτων και το πέλμα του λουόμενου εδράζεται με σιγουριά στον πυθμένα της μπανιέρας / ντουζιέρας.

Η Ρεσποτεχνική κοντά στον επαγγελματία!

Μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας και το έμπειρο προσωπικό μας θα σας δώσει άμεσα τη λύση που αναζητούσατε.  

Γιατί η ΡΕΣΠΟΤΕΧΝΙΚΗ, 35 χρόνια τώρα, δίνει πάντα τη λύση που ταιριάζει στην αισθητική και την τσέπη σας.